Een paar reacties:

Rozenkrans geleerd
gepubliceerd: maandag, 23 oktober 2017
Door Het Koffertje van Samuel heeft ons dochtertje (11) de Rozenkrans leren bidden! Nu bidden we elke avond een Tientje.


Ook op de fiets
gepubliceerd: dinsdag, 17 oktober 2017
Wij mochten het koffertje van Samuel meenemen uit Tilburg na het KISI-feest. Ons zoontje was heel enthousiast, hij heeft direct de hele inhoud bekeken. Hij vond het geweldig dat er ook wat dingen in zaten die je mocht houden.


Ontdekkingstocht
gepubliceerd: donderdag, 12 oktober 2017
Wij waren een van de gelukkige gezinnen die het koffertje mee naar huis kregen. De kinderen vonden het superleuk om op ontdek­kings­tocht te gaan. De gebedjes in het gebeden boekje werden dikwijls vastgenomen en ook de dvd, cd’s en de boekjes waren een succes. De kleinste vond het muziekje van Maria heel mooi. Stiekem zijn we blij dat we het een week langer mochten houden. Zet gezin aan om samen tot God te bidden! Dank je wel voor het mooie koffertje!


Uitpakken was werkelijk een feestje
gepubliceerd: zondag, 8 oktober 2017
Het uitpakken was werkelijk een feestje: mooie materialen qua inhoud en vorm. Ik vond de instructie van de kleine Samuel (die aan de binnenkant geplakt is) heel erg tot de verbeelding sprekend. De reisgids was helpend en ’t fatimabeeldje nostalgisch.


Erg leuk
gepubliceerd: woensdag, 4 oktober 2017
Graag wil ik je even laten weten dat we het koffertje erg leuk vinden. We hebben de DVD van Fatima met het hele gezin gekeken en onze dochter heeft de film een dag later nog eens gekeken. Ze vond hem zo mooi! Ook het Mariabeeld van Fatima met de herdertjes spreekt haar erg aan.